Golden Tulip Times, locul perfect pentru momente perfecte

    Întotdeauna mi-am dorit ca totul să fie perfect, să privesc spre ceea ce am realizat şi să fiu împăcată că nu există nimic în neregulă. Am vrut să nu las loc de îndoieli. Mi-am dorit perfecţiune. Uneori am atins-o, alteori nu. Am organizat zile de naştere, petreceri surpriză, întălniri. Momentul cel mai dificil al organizării a fost găsirea locaţiei potrivite, care să asigure condiţii optime pentru desfăşurare. După ce zile întregi am căutat în reviste de specialitate, pe diferite site-uri sau am întrebat diferiţi prieteni care este cel mai bun hotel din Bucureşti pentru a organiza o dezbatere legată de situaţia presei din România, am ajuns la o concluzie. Rafinament şi eleganță. Două cuvinte care descriu cel mai bine Hotelul Golden Tulip Time din centrul Bucureştiului.

  Acesta îmbină eleganța minimalistă a decorului cu rafinamentul unei bucătării de excepţie. Amplasat în centrul Capitalei, hotelul se bucură de o locaţie convenabilă, cu acces facil spre Palatul Parlamentului, Centrul Istoric sau Arena Naţională. Denumirea mă duce cu gândul la preţiozitate, delicateţe şi confort maxim. Aşadar, tot ceea ce trebuie pentru ca evenimentul să fie perfect. Îmi doresc ca dezbaterea să se desfăşoare în sala de conferinţe. Hotelul îmi pune la dispoziţie trei săli de conferinţe de unde pot să aleg:

-Belvedere, cu o privelişte către Piaţa Muncii

imagebelvedere_3_0

-Panorama, cu o privelişte spre Palatul Parlamentului

imagepanorama_3_0

-Ronda, o construcţie modernă în semicerc

imageronda_3_0

  De asemenea, m-am gândit şi la un meniu a-la-carte pentru invitaţii mei. Voi alege fără dubii Restaurantul Good Old Times din cadrul hotelului. Decorul elegant, modern şi minimalist se împleteşte cu tradiţionalul concept românesc „mâncare pentru suflet”. Ţin la detalii, aşa că aranjamentul mesei este foarte important pentru mine. Acesta se remarcă prin simplitate şi bun gust. Nimic opulent sau kitsch. Totodată, invitaţii mei se pot caza în cele mai luxoase camere, care vor mulţumi şi cei mai exigenţi oaspeţi. Hotelul dispune de 70 camere de diferite tipuri pentru a răspunde oricăror preferinţe.

imagecq1_0

  Camerele sunt primitoare, decorate în culori calde, mobilate într-un stil modern şi echipate complet cu toate facilităţile necesare:

-Conexiune Internet Wireless
– Control Independent Aer Condiţionat
– Cablu digital TV
– Linei Telefonică Directă pentru apeluri locale şi internaţional
– Minibar
– Seif
– Uscător de par
– Sistem de acces în camere cu card magnetic

Pe lângă aceste facilităţi, mi-a atras atenţia faptul că poţi dispune de serviciul de aranjare a camerei înainte de culcare, de un medic de garda, servicii de lustruire a pantofilor sau de trezire la cerere.

Asadar, Hotelul Golden Tulip Time este alegerea mea pentru realizarea celor mai frumoase evenimente. Cu sigurață le voi face memorabile. 🙂

Articolul a fost scris pentru Spring SuperBlog 2016.

Reclame

2 gânduri despre “Golden Tulip Times, locul perfect pentru momente perfecte

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s