Grădina visurilor tale

  De ce are nevoie o femeie să fie fericită? De o ciocolată pe care să o mănânce privind serialul ei preferat, de o cutie plină cu bijuterii, de o maşină care să i se potrivească perfect, de o vacanţă romantică, de o zi petrecută la shopping, de complimente, de zile libere şi multe alte lucruri. Complicat. Judecând astfel, bărbaţii au mult de lucru. Dar oare avem nevoie de atâtea lucruri să fim fericite? Răspunsul va fi, probabil, da, pentru că nu ne mulţumim niciodată cu puţin. Dar uneori, dimineaţa, când ne trezim, putem să simţim fericirea fără să plecăm într-o vacanţă exotică sau într-o zonă pitorească. Mereu mi-am dorit să am grădina mea pe care să o amenajez după bunul plac.Nu am fugit niciodată de materialele de construcţii şi mai mult decât atât, am dat naştere unor idei de design exterior care să-mi creeze micul meu colţ de relaxare. Până la urmă, fericirea o simţi atunci când priveşti în jur şi eşti mulţumit de ce ai creat. Iată câteva elemente care alcătuiesc grădina visurilor tale:

Piatră naturală: punem punct betonului. Gata! Avem nevoie de natură, de iarbă şi de piatră naturală. Uneori pietrele preţioase nu te fac fericită, ci mai de grabă designul natural al grădinii tale, pietrele naturale care se îmbină perfect cu trandafirii căţărători. Ce poate fi mai frumos decât să îţi bei cafeaua dimineaţa în compania florilor?! Îţi spun eu, nici măcar o zi la shopping.

Lampă de grădina cu acumulator solar pitic: să fie lumină, zic! În iarba presărată cu rouă dimineţii şi străjuită de pomi fructiferi, îşi găseşte locul un pitic luminos. Grădina e pe mâini bune.

grad 1 nou

Scară simplă de aluminiu: nu strică la casa omului. Nu ştii niciodată la ce înălţime e nevoie să ajungi, tu fiind minionă. E nevoie să uzi o floare, să culegi fructe şi scara pliabilă îţi poate deveni un aliat. Mai mult decât atât, un suport de scule din plastic în partea superioară a acesteia îţi poate uşura munca şi astfel nu trebuie să ai mâinile încărcate cu diferite obiecte.

grad nou

Maşină de tuns iarbă: un gazon frumos cu o maşină de tuns iarba se ţine. Un verde relaxant şi revigorant, un verde pe care îţi place să stai întins şi să priveşti norii. Poţi să te bucuri de gazon şi să-l îngrijeşti. Nu e mare lucru, el te va răsplăti înzecit.

28840_120_120_0

Cherestea: îţi poţi construi un suport pentru flori şi o cuşcă pentru câine, o măsuţă sau un scaun inedit. Îţi trebuie doar imaginaţie şi poţi face ca grădina ta să fie unică. Este un material uşor de prelucrat.

Eşti fericită, ai grdina ta, ai florile tale pe care le îngrijeşti, ai o măsuţă făcută de tine, ai un gazon pe care îl uzi zilnic, ai un grătar de curte, ai un câine care doarme fericit în cuşca făcută cu mâinile tale, ai pomi fructiferi de care te bucuri în fiecare toamnă şi primvără. Eşti fericită. Nu îţi trebuie lucruri complicate. Eşti împlinită, ai muncit şi ai reuşit.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s