Vara asta se poartă frigiderele Liebherr

  Soare, eşti prea generos! Înţeleg că e luna ta, luna iunie, dar totuşi…vrem şi noi să mai respirăm. Acestea fiind spuse, gândeşte-te mai bine la cum îţi gestionezi căldura în următoarea perioadă. Eu încerc să mă pliez după tine. Uneori îmi iese, alteori nu. Te rog să ţii cont, că încă nu mi-am luat bilet la munte sau la mare. Aşa că, încearcă să te calmezi. Nu te înfierbânta prea tare. În caz contrar, declar război. Da, da, ai auzit bine! Sunt pregătită să lupt. Nu încerca să razi de mine. Eşti tu mare şi puternic, dar am arme potrivite. Am completat arsenalul de creme de protecţie, am completat garderoba cu haine răcoroase, am pornit aerul condiţionat, am mărit stocul de îngheţată şi mi-am asigurat o cană plină cu limonadă în frigider. Ei, daa, cutia aia mare albă face minuni. Să te pun în temă. Acea cutie pe care noi o numim, simplu, frigider este prevăzută cu o instalaţie frigorigenă care  păstrează alimentele la temperaturi scăzute. Ştiu că tu nu ai aşa ceva, dar de congelator ai auzit? Pfoai, deja cer prea mult, aşa-i? Limonadă rece, apă rece, îngheţată, suc rece, cuburi de gheaţă. Încă nu am terminat. Cuvântul Liebherr îţi spune ceva? Am grijă să informez toată lumea despre frigiderele Liebherr. Calitatea, design-ul şi inovaţia îşi vor spune cuvântul. Vom lupta împotriva ta pentru că avem cea mai bună armă.

res_aa1708e065655df46157dcb39eb56cb6_full

  Cei de la Liebherr ne sar în ajutor. Fiţi atenţi, dragi cititori! În perioada 15 mai – 31 august 2016, produsele participante la promoţie vor beneficia de 6 ani garanţie (4 ani + 2 ani extra). Extragarantia va fi valabilă cu condiţia activării acesteia. Pentru activarea şi înregistrarea garanţiei extinse trebuie să transmiteţi informaţiile din formularul de înregistrare comunicat astfel:
Prin telefon: 0799 995 995
Prin email: extragarantie@liebherr-electrocasnice.ro
 Veţi primi un număr de înregistrare care trebuie notat pe certificatul de garanţie, în limba română, al produsului. Activarea garanţiei extinse se poate realiza în maxim 21 de zile, de la data achiziţionării produsului, în caz contrar, rămâne valabilă numai garanţia standard de 4 ani.

frigider

   Afacerea familiei Liebherr a început în 1949, la iniţiativa lui Hans Liebherr. Marele succes înregistrat de prima macara-turn mobilă, uşor de asamblat şi la un preţ convenabil a reprezentat fundaţia pe care compania s-a dezvoltat. În prezent, Liebherr este unul dintre cei mai importanţi producători de maşini de construcţii din lume, dar şi un furnizor recunoscut de produse şi servicii inovatoare, orientate spre client, în numeroase domenii.

Acum ce mai ai de zis, stăpân al caniculei? O să te aştept cu un fresh de portocale cu câteva cuburi de gheaţă. 😉


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s