Un weekend de poveste

    Vi s-a întâmplat vreodată să va simţiţi ca o prinţesă? Să va imaginaţi că locuiţi într-un palat şi că aveţi o lume întreagă la picioare? Amintiţi-vă poveştile acelea cu castele magice. Cu siguranţă v-aţi dorit măcar o dată să le călcaţi pragul şi să va simţiţi ca într-o poveste. Ştiu, poate credeţi că sunt basme şi că nu există aşa ceva. Am să vă zic o reţetă simplă prin care puteţi să trăiţi în lumea magică.

Ingrediente:

– Residence Hotels- 1 bucată

-4 stele

-centrul Bucureştiului( 2 linguriţe din Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, 4 linguri din aerul Parcului Cişmigiu şi opţional puteţi încerca şi alte arome obiective) 🙂

-un weekend romantic

– spa, jacuzzi (la alegere)

    Mod de preparare:

  Se planifică un weekend romantic într-o zonă liniştită din centrul Bucureştiului. Puteţi alege Hotelul Arc de Triomphe sau Hotelul Domenii Plaza din cadrul lanţului hotelier Residence. Se ia una bucată iubit/iubită la pachet şi se amestecă cu câteva flori, zâmbete şi îmbrăţişări şi se transportă în mod intact la linia de sosire. Se răsfaţă papilele gustative cu cele mai apetisante gustări şi corpul cu cele mai fine aşternuturi, apoi se bucură sufletul cu o şedinţă Spa de toată frumuseţea. Se urmăresc toţi paşii cu atenţie şi nu se sare peste nimic. Dimineaţa razele soarelui îi vor atinge obrajii îmbujoraţi şi îl/o vor trezi pentru o nouă zi magică. Poftă bună! Distracţie plăcută!

   Urmărind rețeta, am ales împreună cu prietenul meu Hotelul Arc de Triomphe. Situat în imediată vecinătate a Arcului de Triumf şi a Bulevardului Kiseleff, acesta este un hotel de 4 stele superior, având o excelentă amplasare, într-una dintre cele mai selecte şi liniştite zone din centrul Bucureştiului. Fiind primul hotel boutique din România, Hotel Arc de Triomphe oferă o atmosferă intimă, relaxantă, precum şi servicii de lux, personalizate.

       Alegerea camerei

  Am avut de ales dintre camere decorate cu stil, cu obiecte de mobilier din lemn masiv, materiale din bumbac egiptean sau lână englezească. În fiecare dintre camerele hotelurilor, puteam beneficia de aer condiţionat cu control climateric individual, baie cu duș sau cadă, uscător de păr, papuci şi prosoape de baie din bumbac 100%, perne non alergenice la cerere, cablu TV, telefon internaţional direct, acces la internet, birou de lucru, AC 220V, mini-bar. A fost mai mult decât mi-am putut dori. Tot ce îmi doream era să fac o baie fierbinte, apoi să mă aşez în aşternutul special. Priveam pe geam. Am închis ochii pentru câteva secunde şi îmi imaginam că jos este o armată de oameni care munceşte neîncetat pentru ca eu să am un confort sporit. Vaza cu flori de pe masă, sticla cu vin roşu, patul aranjat impecabil. Toate păreau rupte dintr-o poveste, povestea Residence Hotels.

    Alegerea mâncării

restaurant

  Am trăit o experienţă gastronomică remarcabilă, graţie diversităţii de preparate, pe care am avut ocazia să le gust: preparate din bucătăria modernă, dar şi clasică, incluzând specialităţi mediteraneene, delicii internaţionale şi preparate tradiţionale româneşti. Am mâncat cel mai bun pește la cuptor de până acum, mi-am bucurat papilele gustative cu cea mai bună salată de legume şi m-am răsfăţat cu un desert cu multă ciocolată. Servirea a fost fără cusur, iar luminile şi florile îţi dădeau bună dispoziţie şi alcătuiau o atmosferă intimă.

        Relaxare la SPA în București

rh3

  Hotelul mi-a oferit servicii SPA de lux, personalizate pentru nevoile mele. Mi-am dorit să petrec o seară în Jacuzzi, apoi să mă bucur pentru prima dată de un moment relaxant la saună. Menţionez că hotelul mi-a pus la dispoziţie un maseur terapeut. Relaxare şi multă linişte! Mi-am eliberat psihicul de orice grijă şi am simţit că mă aflu într-un colţ de răi.

Apoi, am mers la plimbare prin Bucureşti  împreună cu prinţul meu. Am părăsit palatul şi am colindat hai-hui. Parcuri, magazine şi multe zâmbete. Spun multe zâmbete pentru că ele au completat ziua perfectă.

residence-hotels-mic-300x235

P.S.: Abia aştept gala SuperBlog 2016 de la Residence Hotels.

Articolul a fost scris pentru proba Turist în Bucureşti, oaspete la Residence Hotels, din cadrul competiţiei SuperBlog 2016.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s