Proba 5-Masterchef la noi acasă: Baby carrots

   L-am pierdut din mâna. Deja, acum, pot spune că a apărut o probleme. Să o numesc plagiat? Nu ştiu care e denumirea corectă, dar după cum v-am mai zis, prietenul meu s-a apucat să experimenteze zeci de feluri de mâncare. Dar acum, mai nou, s-a apucat să gătească şi mâncare sănătoasă. Va daţi seama, să facă el milkshake cu banane sau smoothie cu nu ştiu ce fructe! Printre atâta pizza şi ciocolată, e nevoie de ceva mai light. Eu aveam obiceiul să preapar diferite reţete la blender şi să mănânc seminţe de chia, miere cu merişoare şi nuci. Nu a fost nevoie să guste de două ori din ce preparam eu, căci a început să-şi prepare singur borcanul lui cu miere şi merişoare şi să-şi cumpere propriul blender de black friday doar, doar să testeze miraculoasa supă-crema de legume făcută în casă. Azi am aflat că e Carrot Day. Nu pentru întreg poporul, ci doar pentru Cătălin, care a pregătit două feluri de mâncare cu baby carrots. Nu ştiu dacă s-au aliniat planetele, dar sunt singură că astrele nu au îndrăznit să surâdă. Asta-i treaba serioasă şi pe deasupra-i şi gustoasă. 🙂

  A pus la cuptor baby carrots cu fasole păstăi şi eternii c-ţi picanţi (cârnaţi picanţi) care îi plac atât de mult încât îi găteşte în diferite combinaţii. Apoi a fiert nişte ceapă cu morcovi şi ghimbir şi a făcut la blender o supă cremă pe cât de portocalie, pe atât de gustoasă. 

P.S.: Peste supa cremă se poate pune branză de capra.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s