Crăciunul de anul ăsta are FARMEC

   Am descoperit o meserie perfectă. Programul de lucru este unul foarte lejer, în sensul că lucrez doar o noapte, nu pe săptămâna, nici măcar pe luna, ci pe an. Da, aţi auzit bine! Uniformă voi avea inclusă. Nu ştiu dacă se vor oferi sporuri de noapte, dar o să mă interesez. Nu primesc bonuri de masă, ci doar nişte lapte cu biscuiţi, dacă vrea clientul să îmi ofere. Eu zic că e bine. Am fost acceptată pentru postul de Moş Crăciun. Am trimis un CV pe adresa Santa Claus’ Main Post Office, Artic Circle, Rovaniemi, Finland. Apoi mi s-a cerut o scriosare de intenţie şi o declaraţie din care să rezulte că nu sunt alergică la reni, că suport frigul bine, că nu sunt răcită şi că nu am rău de înălţime. Ulterior am primit prin poştă şi documentele cu regulile de care trebuia să ţin cont. Câteva dintre acestea erau:

  • să am grijă să nu deteriorez sau să pierd vreo jucăria sau oricare alt cadou, căci altfel îl voi plăti din buzunarul propriu plus daunele morale persoanei care probabil va plânge că nu îşi primeşte darul;

  • să ofer cadouri tuturor indiferent de vârstă;

  • să am grijă să nu fac zgomot atunci când pun cadoul sub brad;

  • să mă comport bine cu Rudolph şi să nu îl cert;

  • să am grijă să nu stric coşul de la casă al oamenilor sau oricare alt lucru prin care pătrund în casa lor;

  • să îmi gestionez timpul şi să termin toate cadourile de distribuit până dimineaţa;

  • să citesc toate scrisorile copiilor şi să fac tot posibilul să le respect dorinţele.

   Acestea fiind stabilite, am trecut la pregătiri. Chiar dacă mai e timp până la Crăciun să mă organizez, parcă văd că în ultimele zile voi fi agitată şi stresată să nu las pe cineva fără cadou. Plus că trebuie să îmi pregătesc sacul, de fapt sacii. Presimt că o să am de muncă mult. Am un sac special cu farmecul Crăciunului. Acolo am câte o casetă cadou pentru fiecare membru al familiei. Pentru că întotdeauna cadourile inspirate vor fi apreciate, voi dărui FARMEC. La fel ca mine, familia mea apreciază cadourile cu ceva anume, cu un lucru aparte care le face să fie speciale, cadourile cu farmec.

super_blog_cadou-300x300

   Pentru mama, am ales Caseta cadou Gerovital H3 Classic Natural. Anul asta o voi răsfaţa cu crema cu uleiuri speciale, acid hialuronic, vitamina E. Vitalitate, prospeţime, hidratare, nutriţie, fermitate, protecţie. Toate într-o singură cremă. În plus, caseta va conţine şi un deodorant cu o formulă unică şi cu un parfum proaspăt și delicat. L-am încercat şi eu. Cât timp o să muncesc şi cât timp o să alerg de colo până colo în calitate de Moş Crăciun, trebuie să am o protecţie eficientă împotriva transpiraţiei.

  Nu-l uit nici pe tata. Nu fac discriminări. Aşa că o să-i ofer şi lui o Casetă cadou Gerovital H3 Men Wild. Ştiu că o să-i placă. Imposibil să strâmbe din nas, doar îl cunosc foarte bine. Loțiunea după ras acţionează în profunzime şi calmează pielea după bărbierit, oferind prospeţime. Spuma de ras are puternice efecte de hidratare, calmare şi catifelare a pielii, iar deodorantul nu îl va dezamăgi niciodată. Eu fac cadouri de calitate şi  mă bazez pe lucruri care se dovedesc eficiente. Nu vreau să am reclamaţii după.

  Mătuşica, am şi pentru tine ceva, o Borsetă cadou Gerovital Plant. Pe vremea asta rece, hidratarea pielii e foarte importantă. Ştiu că ai vrut şi tu o apă micelara ca a mea pentru o piele frumoasă şi ţi-am ascultată dorinţa. O vei găsi în casetă. Abia aştept să îmi spui ce efecte au ingredientele de ultimă generație. M-am gândit că buzele şi ochii tăi verzi au nevoie de o cremă doar a lor care să le ofere fermitate. Ştiu că îţi va plăcea.

mos-craciun
sursa imagine: wallpapercraciun.wordpress.com

  Salariul va fi pe măsura muncii. Îl voi număra în zâmbete şi bucurie. Cred că voi avea cel mai mare salariu din lume, pentru că nimeni nu poate face atât de multă lume fericită doar într-o noapte. Să fii Moş Crăciun e cea mai frumoasă meserie din lume.

Articolul a fost scris pentru proba Dăruieşte FARMECul Crăciunului, din cadrul competiţiei SuperBlog 2016.

Reclame

3 gânduri despre “Crăciunul de anul ăsta are FARMEC

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s