Dă-i credit afacerii tale!

 Da! Nimeni nu are bani să înoate în ei şi apoi să iasă triumfător la suprafaţă fericit că a găsit o monedă, cea pe care o căuta. Fiindcă, ce să faci, mărunţişul e mai greu de găsit printre atâţia bani. Dar nu suntem bogaţii lumii, şi uneori, lumea e bogăţia noastră, căci ceea ce câştigăm de multe ori se pierde în neant. Abia când punem bazele unei afaceri proprii ne dăm seama că, în sfârşit, putem privi cum creşte câte un nivel. Încet, dar sigur. Câţi dintre noi avem afaceri profitabile? Dacă aveţi, felicitări! Dacă nu, priviţi în stânga şi în drepta şi alegeţi oportunitatea potrivită. Dar atunci când vă aflaţi în impas, căutaţi soluții, nu pentru azi, nici măcar pentru mâine, ci pe termen lung, soluţii care să va ridice din prăpastie.

   Studiez la Facultatea de Jurnalism. Îmi place comunicarea, relaţiile publice şi totodată m-am gândit că există atât de multe idei de afaceri care mi-ar putea completa statutul profesional. Blogging-ul este o opţiune de a îţi crea propria afacere. Te poate ajută să o promovezi sau poate fi chiar el, blogging-ul, o afacere. Pentru asta ai nevoie de un credit pentru afaceri sau pentru investiţie. Avem noroc că există AV Broker Solutions sau mai pe scurt, AVBS. Este una dintre primele companii de intermedieri credite bancare din România. În plus, nu trebuie să scoţi niciun ban din buzunar, ei fiind plătiţi de bancă în momentul în care dosarul trimis spre creditare este aprobat. Afacerea pusă bine în practică va reuşi să îşi atingă scopul final: succesul. Cum? Ei bine, AVBS ne oferă soluţii.

   Luăm una bucată blogger craiovean. Numele de scenă este Daniel Botea. Prietenul lui cu bune şi cu rele este blogul:Craiova pe blog. Natural. Uneori îi mai face şi destăinuri culinare. În special miercurea. Se descrie ca fiind oltean verde ca prazul şi natural ca Aloe Vera. Un credit IMM l-ar putea ajuta să-şi ia un imobil unde să-şi dezvolte toate iniţiativele şi eventual să achiziţioneze anumite echipamente tehnologice necesare în procesul de producţie. Cine nu ar dori să vadă live cum se prepară mâncarea pentru Miercurea fără carne? Cum de altfel, Daniel este conector în cadrul Craiova Blog Meet, un sediu nou-nouţ poate fi achizițioant cu creditul pentru întreprinderi mici şi mijloci. Nu ne mai rămâne decât să gândim o campanie de promovare.

Sloganul ar putea fi: „Dă-i credit afacerii tale”.

Mijloc de promovare: radio, TV, rețele sociale, comunicate de presă. 

Sloganul este unul sugestiv, deoarece afacerea are nevoie de un impuls pentru a ajunge sus. Impulsul poate să fie dat de credit.Cum fiecare are în cap un plan cu o anumită suma atunci când doreşte să îi dea drumul afacerii, specialiştii AVBS te pot ajuta să alegi cea mai avantajoasă ofertă de finanţare pentru tine.

Pe de altă parte prazul şi Aloe Vera trebuie promovate. Aşadar, olteanul nu poate sta locului până nu se face auzit. Unde? La radio sau la TV. Va bifa prezenţa la Lynx TV România, apoi va face o vizită la TVR2, în calitate de reprezentant al blogging-ului oltenesc.

 Aloe vera şi prazul fac treabă bună alături de cultură (inclusiv culturile lactice), Daniel fiind fan brânzeturi. Aşadar, el îşi va putea dezvolta afacerea bazată pe 4 elemente de bază: Craiova, brânzeturi, Aloe Vera şi …blogging.

   De asemenea, trimiterea comunicatelor de presă este o altă metodă de promovare extrem de importantă. Să nu uităm de reţelele sociale care sunt foarte accesate şi un mijloc rapid de trimitere a informaţiei.

avbs-credit1

Articolul a fost scris pentru proba AVBS CREDITează promovarea online! din cadrul competiției SuperBlog 2016.

Reclame

3 gânduri despre “Dă-i credit afacerii tale!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s