Prezentă la Gala SuperBlog 2016

  Au fost două luni intense, două luni în care am scris cu drag fiecare articol şi în care aşteptam cu sufletul la gură fiecare notă. SuperBlog mi-a oferit o experienţă minunată, pe care cu siguranţă o să o repet. Au fost 24 de probe, tot atâtea note şi tot atâtea deadline-uri care trebuiau respectate. În octombrie, mă înscriam în competiţie încrezătoare că pot parcurge toate probele şi pot ajunge finalistă. Visul mi s-a împlinit, şi nu doar că am ajuns finalistă, dar am reuşit să descopăr oameni talentaţi, să petrecem timp împreună şi să fac parte din această familie numită SuperBlog.

poza-grup

  Pe 10 decembrie la ora 4:45 mă trezeam nerăbdătoare să iau trenul spre Bucureşti. A fost prima mea călătorie cu Hyperion, un tren care mi-a lăsat o impresie foarte bună. Are un confort sporit şi nici nu îţi dai seama când trece timpul şi ajungi la Bucureşti, fiind unul dintre cele mai rapide din ţară. Are Wi-Fi, prize, un minibar, toaletă extrem de curată şi o bibliotecă de unde îţi poţi alege câteva cărţi, pe care să le citeşti pe drum. Aşadar, am plecat la 5:45 și la 9:20 am fost în Bucureşti. Check-in-ul era la ora 14, aşa că am profitat de vremea frumoasă şi am dat o raită prin capitală. După plimbare, am luat camera la Arc de Triomph by Residences-Hotels, un hotel cu un aer vintage şi un confort superior. Mi-a plăcut mult cum era decorat hotelul în interior, camera era extrem de primitoare, iar patul moale şi confortabil. Înainte de gală, am încercat să mă odihnesc puţin, apoi cât de cât fresh, am coborât în sala Victoria unde a avut loc premierea participanţilor, apoi petrecerea.

PartySnap a fost responsabil cu fotodivertismentul.

yourphoto

yourphoto-1

yourphoto-2

 Daniel Botea ne-a făcut o surpriză şi astfel am putut învăţa cum se degusta un vin chiar de la un specialist în domeniu, domnul Răzvan Stoenescu. Am avut cinci tipuri de vin, pe care le-am combinat cu cinci tipuri de brânză.

Un vin Rosé Vila Dobrusa 2015 combinat cu brânză Brie şi crackers.

primul-vin

 

 Un vin Prince Mircea – Merlot 2013 combinat cu brânză Fondue.

al-doilea-vin

Un vin Cabernet sauvignon / Merlot 2013 combinat cu Caşcaval Sofia şi piper mozaic.

cas-2

Un vin Negru de Drăgăşani 2013 combinat cu brânză Grana Padano şi oţet balsamic.

otet-balsamic

Şi nu în ultimul rând, vinul Soare – Cabernet Sauvignon 2012 combinat cu Danish Blue.

branza-mugegaita

 Am descoperit că brânza mucegăită nu este printre favoritele mele, în schimb brânza Fondue, o brânză care se serveşte fierbinte, mi s-a părut foarte delicioasă.

Distracţia a continuat cu dans şi fotodivertisment. Oboseala m-a făcut să ratez o minunăţie de tort. Din câte am înţeles a fost foarte bun, dar, din păcate, mă mulţumesc doar să îl văd în poze. 😦

tort

  A doua zi, am servit micul dejun, apoi am mai dat o tură prin Bucureşti şi m-am întors  la Craiova.

Am cunoscut oameni minunaţi și am avut o petrecere pe cinste.

Silvia Puiu, lector la Universitatea din Craiova, mi-a lăsat o impresie foarte bună. Este un om cald și perseverent. A avut unul dintre cele mai frumoase discursuri  de la gala. Am avut norocul să stau lângă ea la masă și să schimbăm câteva impresii legate de competiție. 

Larisa Mustață a fost o altă persoană prezentă în cercul craiovenilor, alaturi de Ianolia. M-am bucurat sa le cunosc și în afara competiției și să schimbăm câteva vorbe.

 Intrusul la masa noastră a fost Emil. Deși nu este craiovean, s-a integrat perfect printre „oltencele rele”, asa cum le numește el. Nu de alta, dar și el are rădăcini OLTenești, fiind născut la Slatina. Îmi place că are simțul umorului, iar alături de el nu poți fi trist nici în ruptul capului. Csf,ncsf…

Am reușit să schimb câteva vorbe și cu alți bloggeri prezenți. Abia aștept să ne revedem.

Vreau să îi mulţumesc Claudiei, pentru că m-a ajutat de fiecare dată când aveam nelămuriri referitoare la competiţie, juriului care mi-a notat articolele, sponsorilor pentru premiile primite, blogoltenilor și nu numai, pentru că sunt minunați şi foarte prietenoşi, prietenului meu Cătălin pentru că mi-a citit fiecare articol, astfel încât să nu omit sau să greşesc ceva.

 Felicitări tuturor participanţilor! Nu a fost o competiţie uşoară, dar a meritat.

 Pozele sunt făcute de Daniel Botea. 😉

Reclame

2 gânduri despre “Prezentă la Gala SuperBlog 2016

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s