Thinking Calafat, învățăm să gândim

  Motivație, pozitivism și încredere în sine. De asta vor avea parte calafatenii pe 10 martie, începând cu ora 12:30, la Casa de Cultură din Calafat. Doi băieți din oraș au pus bazele organizației IMAST-Training, prin care vor să  facă o schimbare în rândul tinerilor, să le vorbească acestora despre posibilitățile și oportunitățile pe care le au, să îi învețe să gândească pozitiv și să știe cum să se descurce într-o situație dificilă.

thinking

  Ionuț Stănoiu și Ionuț Sebastian Mărgărit, studenți la Universitatea din București au participat la un training, unde au învățat câte ceva despre motivație, curaj, gândire pozitivă, limbajul trupului. Nu s-au oprit aici. Au decis să facă și ei ceva pentru tineri.

” La câteva zile de la training-ul respectiv, ne-am întâlnit la o cafenea unde am discutat despre proiect, despre felul în care noi dorim să facem o schimbare. Astfel a luat naștere prima noastră organizație, IMAST-Training,” a spus Ionuț Stănoiu.

„Vrem să oferim tinerilor, dar nu numai, șansa de a vedea cealaltă latura a vieții, să le arătam că putem să ne facem un viitor bun și în România, nu e nevoie să plecam în afară. După câteva ore de discuții, a luat naștere proiectul IMAST: inteligență, motivație, atitudine, succes, tenacitate,” a spus Ionuț Sebastian Mărgărit.

tjink

 Prin evenimentul de la Calafat cei doi, alături de George Luparu, trainer-ul care i-a motivat și alți șase voluntari calafeteni, vor să împărtășească ce au învățat și să îi facă și pe alții să devină mai încrezători în ei, fără răutate sau invidie.

   Accesul la eveniment va fi liber.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s