Valentine’s Day, ziua șosetelor curate

  Am vorbit azi cu trei prieteni despre Valentine’s Day. Toți urăsc această sărbătoare, din diverse motive, printre care aglomerația din mall-uri, ursuleții cu I love you și goana după cele mai frumoase flori. Există atât de multe lucruri care transformă această sărbătoare într-o mare tâmpenie, încât am să le enumăr pe cele mai evidente.  

Porcii autentici devin porcușori de Guineea 

Aglomerație în mall e și de Crăciun, doar că atunci lumea iese să cumpere porc, de Valentine’s Day porcul iese să cumpere momeală. Acel porc dichisit și dat cu parfumul cel mai scump (pe care are grijă să îl folosească doar în acea zi) se transformă în porcușor de Guineea. Își pune reminder la telefon, doar ca să fie sigur că se deșteaptă la timp să îi zică iubitei, ghiciți ce, că o iubește. Apoi, stă gânditor în fața tarabei cu flori, neștiind dacă să aleagă garoafe sau trandafiri. După ce a cântărit bine diferența de preț, ia buchetul în mână, și pe drum se gândește cum să le ofere: cu codița în sus sau în jos. Dar ce contează?! Flori să fie. Oricum fata nu a mai avut parte de ele de la prima întâlnire. Pentru că, încă, nu e hotărât dacă să mai adauge lângă flori o cutie de ciocolată sau un lănțișor, întreabă vânzătoarea ce i-ar recomanda. Așa ajunge să cumpere felicitări cu Te iubesc și inimioare cu declarații de dragoste. În sfârșit, sosește la destinație. Azi e drăgălaș și pufos. Mâine, cum o da Domnul. 

Ursuleții care spun Te iubesc în locul tău 

 Da, sunt frumoși! Unora li se aprind ochii. Ceva subtil care să sugereze că ți s-au aprins ție călcâiele după ea. Alții spun I love you de fiecare dată când îi apeși pe burtă. De ce te ascunzi în spatele unui urs drăgălaș? De ce nu îi zici tu cât de mult o iubești? ZILNIC, omule, că nu îți cade gura! Nu îmi zice ca prinzi grai doar de Valentine’s Day?

Azi e ziua în care e femeia perfectă 

 Ce telenovele, ce cumpărături non-stop, ce rufe nespălate în coș? Neah, pe 14 februarie e LOVE. Așadar, el îți dă flori, tu faci, în sfârșit, o ciorbă, el îți dă ciocolată, tu îl dai șosete curate. Apoi îi dai cadoul mult visat de el: un câine de pluș cu o inimă în lăbuță. Știi că se topește la așa ceva. Bărbații iubesc urșii de pluș. Nu, nu te oprești aici. Îi cumperi și un breloc cu puf. Da, da, puful e la modă în 2017. Oare moda asta e valabilă și pentru bărbați?! Ce mai contează, e cadou și îi place, că doar nu e nesimțit să zică nu. 

P.S. De Dragobete ce faci? 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s