Cum să înflorească afacerea ta

      Iubesc florile, iubesc parfumul și frumusețea lor. Sunt delicate precum femeile. Nu degeaba, doamnele și domnișoarele sunt fericite când primesc un buchet  de flori. Când eram mică, îmi doream să locuiesc la casă când voi crește, pentru a putea să am propria grădină cu brândușe, crini, trandafiri, crizanteme și margarete.

16998077_1126399967486811_3974864477127485882_n

   Anii au trecut și destinul m-a adus tot la bloc, într-un oraș aglomerat, unde singurele flori de care pot să am grijă sunt cele din ghiveci. Am încercat să mă obișnuiesc cu ideea că există și trandafiri care se pot cultiva în apartament. Treptat, am trecut la nivelul următor și de la o simplă fată pasionată de flori, am devenit iscusită în realizarea aranjamentelor florale.  

   Primul pas în dezvoltarea pasiunii mele a fost deschiderea unei florării. Momentul de maximă mândrie a fost cel în care am ridicat cu mândrie plăcuța cu numele florăriei deasupra ușii acesteia. Trona scris mare: Florăria CAmelia. Evident, primele flori pe care le-am comercializat au fost camelii. Afacerea mergea bine, dar simțeam că mă plafonez în vânzarea trandafirilor, cameliilor și crinilor, și nu fac altceva decât să mă asemăn cu alte zeci de florărese din oraș.

   În fiecare dimineață îmi stropeam florile cu apă și aveam grijă să fie mereu proaspete. Știam că aș fi în stare să realizez cele mai frumoase buchete pentru mirese, cele mai frumoase coronițe, cele mai frumoase tablouri din flori uscate și multe alte lucruri despre care aflasem pe internet. În oraș, ar fi fost ceva unic. Nimeni nu a realizat un buchet pentru mireasă din bujori și fructe uscate, cum de altfel, nimeni nu a folosit ciocolată în buchetele de flori. 

  Visează…obține cu AVBS creditul de care ai nevoie!

728x90_AVBS-Credit

  Zilele au trecut, iar afacerea cu aranjamentele inedite era, încă, nerealizată, până când una dintre clientele fidele ale florăriei mi-a vorbit despre AVBS Credit, unde voi putea găsi o soluție de creditare potrivită pentru afacerea mea. Acesta este un broker financiar care te ajută să găsești creditul de care ai nevoie la banca potrivită. AVBS Credit îți pune la dispoziție produsele bancare de la 25 de instituții bancare și non-bancare. Pe de altă parte, serviciile sunt 100% gratuite. În cazul în care dosarul tău este aprobat, banca plătește companiei AVBS Credit.  

AVBS-iti-crediteaza-AFACEREA-1021x576

  După ce am analizat tipurile de credite, am ajuns la concluzia că un credit pentru investiții este potrivit pentru mine. Aveam nevoie de un ajutor financiar, iar suma maximă pe care puteam să o iau era de 150.000 de euro pe o perioadă de rambursare de până la 7 ani. Suma creditului se stabilește în funcție de nevoile mele și de capacitatea mea de rambursare.  Totul e simplu, când ai lângă tine un broker care îți explică pe îndelete toate nemulțumirile legate de creditare.

  Așa că…să înflorească afacerea!

  Articolul a fost scris pentru proba, AVBS îți CREDITează AFACEREA!, din cadrul competiției Spring SuperBlog 2017!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s