Bijuterii splendide de la Splend’or

   Îmi trec mâna prin păr, în timp ce mă uit în oglindă. Este ora 9, plouă și nu este nimeni pe stradă. Aș fi vrut să îl văd, măcar pentru ultima dată. Îl visez în fiecare seară. Uneori îmi bate inima așa puternic, încât nu mă pot liniști, nu pot să dorm. Neliniștea mă cuprinde mereu când sunt singură în cameră. De ce? De ce mă obsedează? De ce mă tot gândesc la el? Aș fi vrut să am răspunsuri, dar aveam doar un gol imens în suflet.

  Ana era o fată de 25 de ani, delicată, blândă și extrem de frumoasă. Iubea să  citească  întinsă pe o pătură pe iarbă, iubea să își cumpere rochii, să privească emisiuni de modă și să colecționeze cărți poștale. Toată lumea considera că ea are o viață fericită, deși de o lună sufletul ei era răvășit.Totul începuse brusc și se terminase la fel de brusc.

  -Ana, vii în oraș? spune prietena ei.

  -Da, sigur, mă îmbrac acum.

 -E o petrecere într-unul dintre cluburile din oraș. Hai!Grăbește-te să nu întârziem!

   Ana era o persoană extrem de timidă. Îi plăceau petrecerile, dar niciodată nu a legat relații de prietenie cu alte persoane de acolo. Nu era foarte comunicativă.

Logo-Splendor-pasiune-pentru-bijuterii-RGB-300x109

  Avea ochii albaștri și părul blond. Știa întotdeauna să își pună în evidență frumusețea. De data asta alesese o rochie de culoarea mării, un albastru ce te purta în adâncul valurilor, dintr-o mătase fină. Rochia îi dezgolea umerii și îi punea în evidență talia. Era vaporoasă, până la genunchi, având o croială ce urmărea linia corpului ei. În picioare avea o pereche de sandale aurii, finuțe, ușor lăcuite, cu un toc mediu ce îi evidenția gleznele subțiri. La toată această ținută, ea a adăugat niște bucle lejere. Când era gata să iasă pe ușă, s-a întors, amintindu-și ceva:

  -Ce este? Hai, întârziem! spune prietena  ei.

 -Vreau să îți arăt ceva! Privește!

  Ana scoate din sertar o cutiuță. O ține în mână câteva minute, în timp ce închide ochii și încearcă să își stăpânească lacrimile. Cu mâinile tremurânde, deschide cutia.

 -Ce este acolo? întreabă prietena ei curioasă.

-Este un colier cu diamante și safire, pe care l-am primit de la mama mea.

300_bij_36428

   Mama Anei avusese niște probleme de sănătate și murise cu câțiva ani în urmă. Ea a păstrat cu sfințenie, într-un sertar din dulap, o cutiuță cu acel colier. Era singura ei bijuterie, pe care o primise de la soțul său. Mama Anei avea ochii albaștri la fel ca ea, iar soțul îi cumpărase un colier care să evidențieze frumusețea ei.

 Îi plăceau bijuteriile, avea multe inele și cercei, dar nimic nu se compara cu acel colier. Ana și-a pus bijuteria Splendor la gât. Îi dădea încredere și o făcea să strălucească.

Un băiat, pe nume Andrei, apăruse la petrecere într-un costum elegant. Avea la mână un ceas care îi completa ținuta.O privea îndelung. Voia să se apropie de ea. 

  Băiatul era atras de bijuteria ei. 

-Ai cel mai frumos colier pe care l-am văzut! spune el

Pentru Ana era cel mai minunat lucru, pe care putea să îl audă de la băiatul pe care și ea îl plăcea. Faptul că îi aprecia colierul de la mama ei care decedase, pentru ea era mare lucru.

  Cei doi au vorbit toată seara, iar faptul că băiatul începuse să discute cu o altă fată o făcuse pe Ana să plece tristă de la petrecere.

Nu făcuseră schimb de numere de telefon, și nu au mai păstrat legătura câțiva ani, până când Ana hotărâse să poarte același colier la petrecerea aniversară a prietenei ei.

 Ana a întâlnit pentru prima dată după cinci ani băiatul de care se îndrăgostise. Avusese ani plini de neliniște.

El a admirat-o minute în șir până să își facă curaj să vorbească.

-Ochii tăi….privirea dulce! spune el în timp ce o atinge pe față. Ai un colier superb. Parcă ochii tăi au stat la baza realizării acestuia.

-Bijuteriile Majorica întotdeauna au ceva special! spune Ana. În magazinul Splend’or găsești mereu bijuterii și ceasuri potrivite pentru orice ocazie. Prețurile sunt variate și în magazin există produse foarte accesibile pentru toate stilurile. Ți-am sesizat ceasul. 

Nihal-49173-718x1024

  Ana îi ia mâna în a ai.

Este un brand internațional. Stilul mediteranean se îmbină cu pasiunea și simplitatea, dând naștere unor bijuterii recunoscute la nivel internațional.

Ești specială, adaugă el în timp ce o strânge le piept.

Articolul a fost scris pentru Spring SuperBlog 2017.

Reclame

6 gânduri despre “Bijuterii splendide de la Splend’or

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s