Farmec, prietenul naturii

   Îmi place natura, îmi place să descopăr beneficiile plantelor asupra organismului, să folosesc creme naturale care îmi răsfață pielea. Consider că orice este sădit, udat, îngrijit poate fi folositor omului, nu doar pentru mâncare, ci și pentru sănătate. 

  Povestea cremelor naturale a început cu ea, frumoasa, delicata și îndrăgita Natură. Trăiește lângă noi, ne înconjoară și ne oferă bucurii. Unii nu o apreciază, își bat joc de ea, neconștientizând cât de mult rău îi fac. Cu fiecare copac tăiat, Natura, frumoasa domniță, mai primește o palmă. În ultimul timp, palmele au fost numeroase, au doborât-o la pământ. Plangea la terapie intensivă, cu toporul deasupra capului. Dar brândușele, brazii, ghioceii nu s-au lăsat. Au luptat să reapară în fiecare an mai frumoși ca niciodată. Natura se gândește la binele nostru, oferindu-ne oxigen ca să respirăm, verdeață ca să ne relaxăm și plante ca să ne videcăm.

   -Care este povestea plantelor ce le adăpostești?

  –Fiecare plantă are scopul său pe acest pământ. Ele bucură atât sufletul omului, cât și trupul. Privește în jurul tău. Există fabrici, uzine, centrale, oameni care fumează, oameni care muncesc zilnic. Unii poate au uitat că eu, Natura, reprezint viața. Au nevoie de mine, de tot ce le ofer: ceaiuri din plantele mele, creme, fructe, legume, flori colorate.

 -Au farmec cremele naturale? Sunt bune la ceva?

 -Glumești?! Normal că sunt bune. Că tot ai pomenit de farmec, o să îți zic povestea unora dintre cele mai bune cosmetice. Farmec, marcă de încredere, este prietena mea. Este cel mai mare producător român de cosmetice, care a întâmpinat primăvara cu lansarea a 27 de noi produse, cuprinse în 3 subgame destinate îngrijirii tenului, corpului şi părului. Fiecare dintre acestea conţine o serie complexă de produse, toate având la bază ingrediente naturale, cu eficienţă demonstrată. Îi ofer orhidee, argan, bambus ca să vă satisfacă orice nevoie, vouă, oamenilor.

  -Dar cu ce m-ar ajuta pe mine plantele tale?

 -Arganul este considerat aur în Maroc. Are numeroase beneficii. Aș putea să îți vorbesc despre  uleiul de Argan, care protejează pielea și unghiile împotriva uscării, deshidratării, exfolierii. Mâinile sunt expuse în permanență la soare, vânt, frig etc. Mai mult, contactul cu apa și săpunul sau detergenții usucă și irită pielea. Având ingrediente naturale, crema pentru mâini și unghii cu argan nu îți afectează pielea. Îi oferă îngrijire în profunzime.

541-farmec-crema-maini-si-unghii-100-2

  -Am pielea sensibilă, se irită mereu. Bine că îmi ziseși de crema de mâini. Mai zi-mi, te rog, un produs românesc de la Farmec care să mă ajute să am o față catifelată. Promit să-ți plantez mulți copaci și să te curăț de gunoaiele aruncate de needucații care nu știu să te protejeze.

  -Ești foarte amabilă. O să îți zic, dar nu pentru că mă ajuți, ci pentru că vreau să folosești în continuare produse naturale. Sunt cele mai bune. Am să îți recomand apa micelară cu orhidee. Conține micele ce se desfac la masarea blândă pe suprafața pielii, captând în interiorul lor impuritățile uleioase de sebum, urmele de machiaj sau particulele de praf. Extractul din Floare de Orhidee (cunoscută ca și floarea perfecțiunii) aduce beneficii suplimentare, de hidratare și calmare. Respectă echilibrul natural al pielii. 

SUPER_BLOG_orhidee-300x300

  Poate că nu este nevoie să dăm o avere pe cele mai sofisticate creme, să mergem tot timpul la salon pentru curățarea tenului. Soluția pentru toate problemele este chiar lângă noi, ingredientele naturale din cremele Farmec.

Natura zâmbește, tenul strălucește!

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2017.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s