Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar

   Am fost la avanpremiera filmului Pirații din Caraibe -Răzbunarea lui Salazar sau, varianta în engleză, Pirates of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales, la Inspire Cinema din Craiova. Regizorii au reușit să facă din Johnny Deep o adevărată emblemă pentru acest film. Pelicula a fost 3D, cu multe efecte speciale, evenimente pline de suspans, adrenalină, dar și situații amuzante. M-a bufnit râsul la fiecare experiență comică, prin care trecea Jack Sparrow. Totodată, stăteam cu sufletul la gură în momentele în care urma să se înfrunte cu Salazar. Au participat actori noi, Brenton Thwaites, în rolul lui Henry Turner și Kaya Scodelario, în rolul Carinei Smith

  Imaginea a fost punctul forte al filmului, justificând cele 230 de milioane de dolari care s-au investit. 

pirates-of-the-caribbean-dead-men-tell-no-tales-394442l-1600x1200-n-5977... (1)

  Henry pornește într-o aventură pentru a găsi Tridentul magic. Lui i se alătură Carina, dar și Jack Sparrow care este urmărit de Salazar. Piratul Jack trece printr-o serie de aventuri, una care mi-a rămas în minte fiind blocarea lui într-o ghilotină, care, rupându-se, a început să se învârtă rapid. Forța centrifugă împingea și trăgea înapoi lama de secționare a gâtului. A fost o adevărată aventură, amuzantă și plină de suspans. Alte secvențe care mi-au atras atenția într-un mod deosebit au fost scenele în care toți o acuzau pe Carina că e vrăjitoare, ea fiind astronom și orologier (un cuvânt amuzant pentru toți cei care îl auzeau). Pe de altă parte, secvența găsirii Tridentului și cea a ancorei au confirmat, încă o dată, că tot acest film a fost realizat cu multă muncă. Efectele au creat scene spectaculoase. Carina descoperă că unul dintre personaje, pentru ea, e mai mult decât un camarad de drum. Pe de altă parte, începe să trăiască o groază de sentimente, de iubire, de tristețe, de fericire, de neputință. În ce context? Vă las pe voi să descoperiți.

Jack (Johnny Deep) a fost relaxat și jovial, dar totodată pregătit mereu de luptă. Oare reușește să rămâna la fel până la final? Vă las să aflați la Inspire Cinema- Cinema 3D Craiova.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s