Vacanță pentru iubitorii de ronțăială

    Nu știu dacă am fost veveriță într-o viață anterioară, dar cert este că îmi place să ronțăi, să ronțăi mult: corcodușe crude, diverse tipuri de semințe, biscuiți și covrigei. De curând, am descoperit, la  degustare de vin, că o anumită gamă de covrigei merg perfect cu brânza brie. Este vorba despre covrigeii frăgeziți cu vin de la Grand Papa. Îmi plac foarte mult cei frăgeziți cu vin roșu, condimentați cu un mix picant de piper cu lămâie și boia dulce. Consistența brânzei brie se întrepătrunde perfect cu aroma covrigeilor fragezi.

19420617_10155067356479442_4568462247600951374_n

Pentru Grand Papa, fin înseamnă frăgezit cu vin. Pentru mine fin înseamnă:

      1.Să se topească în gură și să dezvăluie aromele delicate

  Covrigeii fini sunt delicați, dar totuși îndrăzneți. Par timizi, dar au arome care răsfață papilele gustative și te fac să nu te oprești din ronțăit.

       2. Să aibă îngrediente fine de cea mai bună calitate

  Hmm…mix picant de piper care merge perfect cu lămăia. Peste toată această combinație vine vinul roșu și un strop pe boia dulce. Rezultatul- finețe și calitate.

      3. Să aibă o textură crocantă la exterior și sfărămicioasă în interior

  Odată ce muști dintr-un covrig, se produce o explozie de arome, păstrate cu sfințenie în textura crocantă de la exterior și eliberate prin frăgezimea interioară.

       4. Să fie aromați perfect, unici pe piață

  Unicitate și individualitate într-o singură pungă de covrigei. Ușor sărați și numai buni de a fi ronțăiți la un film bun sau la o gustare cu prietenii.

       5. Să dea un gust mai bun alimentelor cu care sunt combinați

 Combinația dintre brânză brie și covrigei frăgeziți cu vin roșu a fost absolut delicioasă. Brânza s-a îmbogățit cu aromele covrigeilor și invers.

  Pe lângă gustul irezistibil, covrigeii ne oferă și o vacanță, un circuit în Riviera Italiana-Nisa- Provence sau un troler. Campania se desfăsoară între 15 iunie și 14 august, iar câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți. Eu am participat și te invit și pe tine să îți încerci norocul. Concursul Grand Papa se desfăsoară pe o perioadă de două luni. Bucură-te de gust și poate chiar și de  vacanța mult visată!

 


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s