Frumusețe și încredere cu Beauty Cosmetic

    Frumusețea este un lucru extrem de important pentru o femeie. Nu contează timpul, vârsta, statutul profesional sau orice altceva. Femeia trebuie să fie frumoasă oricând. Spun asta, bazându-mă pe faptul că ea poate fi atrăgătoare, punându-și calitățile în evidență, fără a apela la prea multe artificii. Există femei slabe, grase, cu părul lung, cu părul scurt, cu ochi mari sau mici, buze mari sau mici. Cum sufletul unei femei îl cunoști abia după ce are loc impactul fizic, contează enorm prima impresie, chiar dacă pe parcurs există șansa să o schimbi pentru că observi anumite defecte la ea: râde ciudat, se scobește în nas, nu are maniere, e mereu bosumflată etc. Așadar, aici se umbrește totul. Nu spun că un fizic frumos al  unei femei ar trebui să fie un paravan pentru defectele ei, dar de multe ori se întâmplă asta. Există și cazuri când atitudinea și imaginea  unei femei ne conduc către o persoană rafinată și specială. Despre acest ultim caz vom vorbi mai jos.

   Oricine este frumos. Oricine are calități care merită să fie puse în evidență. Femeile depun o adevărată muncă în a se menține frumoase: programări la coafor, la epilat, la unghii, la machiaj pentru ocazii speciale, creme hidratante aplicate zilnic, loțiuni demachiante, creme exfoliante, măști pentru ten, măști pentru păr, creme pentru celulita, spray pentru păr, fixativ spumă, păr îndreptat cu placa sau ondulat, geluri de curățare pentru ten, abonamente la sală, ședințe de masaj, pilates și multe alte lucruri. În plus, femeile nu pot sta o perioadă mare de timp fără să își cumpere pantofi, rochii, genți, bluze, fuste, pantaloni sau pur și simplu o agrafă nouă de păr sau o ojă. 

logo-beauty

   Așadar, există o groază de chestii pe care femeile le fac pentru a arăta bine. Acestea își doresc mereu să fie perfecte în fața tuturor celor din jurul lor: soț, iubit, copii, și nu în ultimul rând perfecte pentru ele, pentru a se simți bine în pielea lor. 

  Cum timpul unei femei este limitat, mai ales atunci când are un serviciu solicitant, un soț stresant sau copii plângăcioși, ea ajunge să uite de sine. Se plafonează în orice altceva și e imposibil să poată rupe o secundă din timpul ei pentru a merge la salon cum făcea ea odată. Pentru toate aceste lucruri există Beauty Cosmetic. Fiindcă o femeie nu trebuie să renunțe niciodată la a fi frumosă, Beauty Cosmetic ne oferă câteva soluții. Atunci când nu poți ajunge la salon pentru o epilare cu ceară ca la carte sau pur și simplu nu îți place să înduri durerea într-un salon de înfrumusețare, există o variantă la îndemână pe care eu de multe ori am pus-o în practică, atunci când nu am putut ajunge la salon. Este vorba despre un kit de epilare de la Cosmetic Beauty. Acesta conține încălzitor de ceară pentru epilat, ceară de unică folosință și benzi pentru epilat. Puteți alege și setul care conține și ulei pentru a fi folosit după epilat.

   Pun flaconul de ceară de unică folosință în aparat, apoi las cam 15 minute să se topească ceara. După ce s-a topit aplic pe zona pe care doresc ceara fierbinte, apoi pun o bandă și trag în sensul invers creșterii firelor de păr. Pielea râmăne netedă și catifelată, exact ca după epilarea la salon. Nu este greu, iar durerea este suportabilă. 

  Atunci când o femeie este răsfățată, când are grijă de ea, atunci este împlinită. Atitudinea ei se schimbă și capătă mai multă încredere în sine. Devine specială.

  Așadar, femeile trebuie să aibă întotdeauna grijă de corpul lor, nu promovez artificialul, ci acea frumusețe naturală cu care mama natură ne-a înzestrat și de care trebuie să avem grijă. O piele frumoasă, este o piele îngrijită, iar o femeie frumoasă, este o femeie ferictă.

 


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s