Prima ediție a conferinței Instacamp

     Vineri, 13, zi cu deschidere spre informații și cu sfidarea ghinionului, specific zilei. Chiar așa, cine crede că 13 aduce ghinion? Trecem peste ghinion și ajungem la norocul de a participa la o conferință interesantă despre Instagram, rețeaua aceea de socializare pe care o folosesc cam puțin, mai ales instastory-urile care lipsesc cu desăvarșire, în cazul meu, dar căreia i-am descoperit chichițele și , zău, că nu le știam chiar pe toate. Pe deoparte, acum știu ce face acel hashtag, și pe de alta parte, ce înseamnă acel engagement al postărilor și cum faci ca story-urile și postările să aiba autenticitate și să nu postezi banaliăți.

foto 1

   Am aflat multe informații de la Cristian Manafu, Managing Partner la Evensys (de mult timp voiam să îl ascult, e genul de om care reușește să îți capteze atenția), Alex Damian, Fotograf & Blogger (face niște fotografii geniale), Ruxandra Babici, Digital Marketer, Freelancer (abia acum mi s-au clarificat niște nedumeriri, în ceea ce privește hashtag-urile) și mulți alții, printre care Codin Maticiuc, Ana Morodan și actorul Radu Valcan.

37252856_10156465752404941_7718797353288728576_n

Bineînțeles, nu am cum să uit să specific faptul că Haagen Dazs ne-a răsfățat cu cea mai bună înghețată. Nu exagerez cu nimic cand spun asta, deoarece iubesc înghețata cremoasă și ușor acrișoară, nu foarte dulce, iar sortimentele cu fructe de pădure au fost perfecte pentru mine.

inghetata

    Yo ne-a întampinat cu sucuri răcoritoare, care au venit la țanc după bruschetele cu branzeturi, fructe, unt de arahide etc. Limonada e mereu la mare căutare, mai ales vara, iar cei de la Yo s-au gandit să ne răsfețe cu suc de lămaie. Cum nu sunt o consumatoare de sucuri carbogazoase, și le aleg cu grijă pe cele naturale, limonada mi s-a potrivit perfect.

limonada

     Laptele Maresi m-a făcut să îndrăgesc și mai mult cappuccino, iar Finn Crisp  a făcut ca gustul aperitivelor să îți rămana mult timp în minte.

maresi

37237309_10156465745379941_321587321260474368_n

Cateva concluzii după eveniment:

-îmi doresc să particip și la a doua ediție a evenimentului;

-voi posta mai des pe instagram și voi fi atentă la conținutul distribuit și la hashtag-uri;

-voi încerca să urmaresc lucruri interesante pe instagram și să îmi largesc, din ce în ce mai mult, orizontul de cunoaștere;

-mi-a plăcut atmosfera de la eveniment, hotelul Marriott, oamenii prezenți și am ascultat cu interes speakerii;

– o să încerc să mă bazez,  întodeauna, în mediul online pe autenticitate și utilitate.

Foto: evensys


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s