Susțin muzica bună, susțin proiectul „Alchimie”

 

   Banner_900_600-568x474

     Spui Marius Matache, spui muzică, blogging, cercetare. Ne încântă auzul cu cele mai frumoase melodii folk: Marea, Cât de mult, Zmeul. Da, aţi ghicit! Este vorba despre artistul Marius Matache, autorul albumului Hoinar. Şi pentru că un artist complet nu se opreşte doar la un album, Marius pregăteşte Alchimie, o poveste cu 11 capitole, care se deschide La un han şi se încheie pe linia ferată. Doctor în chimie şi cercetător în chimia mediului, Marius nici nu putea alege un titlu mai potrivit albumului: Dacă HOINAR prin Piaţa Matache a fost pentru mine bacalaureatul, examenul de maturitate, Alchimie va fi lucrarea de licenţă, iar profesorul din mine nici nu concepe să nu îl ia cu 10.

  Îţi place folk-ul şi ai vrea să-l asculţi şi într-o altă combinaţie? Marius Matache pregăteşte un sound foarte interesant al albumului, o combinaţie de retro-rock şi folk, cu instrumente„ vintage”, chitări acustice şi chitări electrice.

  Susţine şi tu proiectul prin campania de crowdfunding. Fiecare donator primeşte albumul de îndată ce va fi lansat plus alte cadouri de la artist în funcţie de suma donată. Banii vor fi folosiţi pentru multiplicarea discurilor, holograme, pentru evenimentele de lansare, bannere roll-up şi spider, pentru merchandising, postări sponsorizate pe facebook, poate un videoclip, plus cheltuielile neprevăzute ce vor apărea odată cu albumul. Vă invit să spijinim împreună acest proiect minunat, să susţinem muzica de calitate. Fără muzică viaţa ar fi anostă. Prin piesele lui, Marius ne face să iubim ritmul, calitatea şi frumusețea.

      Mai multe detalii despre proiect puteți găsi aici: http://alchimie.mariusmatache.ro/

     Cât de mult îmi place….

 

 

 

 

 

 

 


Lasă un comentariu