Petrecere cu….șoareci

   Nu ştiu de ce mă bufneşte râsul în continuu de când am gândit această idee de petrecere aniversară pentru prietenul meu. Poate pentru că ingredientele de bază sunt şoarecii, iar el nu suportă aceste creaturi. Ok, hai să o luăm cu începutul. Sunt gri, au o codiţă mică, se strecoară uşor oriunde, sunt rapizi şi multe persoane fug când îi văd. Aparent, nu îţi aduc nicio bucurie. Poate doar atunci când leşini de râs, în timp ce ţipă cineva care vede un şoarece pe piciorul lui. Doar eu aş putea râde la o asemenea fază. Trecând peste acest eveniment macabru pentru persoana în cauză, aş vrea să vă prezint planul de petrecere. Ştiu că doi îndrăgostiţi ar opta pentru o petrecere romantică cu multe baloane, inimioare, fluturaşi, declaraţii de dragoste şi câţiva invitaţi. Neah, banal. Unde e distracţia? Mai pui şi o muzică siropoasă şi invitaţii pleacă unul câte unul acasă, simţindu-se în plus. În niciun caz nu vreau asta. Vreau să îl fac să-şi amintească această zi, de la ambianţă până la mijloacele de divertisment. Şi poate, cine ştie, ori îi place prea mult petrecerea, ori mă părăseşte.

  Voi alege o sală potivită ca mărime. Nu vor fi mulţi invitaţi, ci mai multe decoraţiuni. Voi monta fotolii în formă de caşcaval. Fiecare scaun va avea o imagine cu Jerry şi cu numele invitatului. În loc de baloane, voi folosi mici, aşa-zise, căsuţe de şoareci. Fețele de masă vor fi galbene şi pe ficare masă va fi pus, în vază, un bucheţel de levănţică. Ştiu că îi place parfumul acestor flori. De asemenea, îi place pizza, deci unul dintre felurile de mâncare e rezolvat. Evident, un aperitiv din cașcaval va fi sigur prezent cu nişte ouă umplute sub formă de cap de şoricel. Tortul va fi special, exact ca în imagine.

tort-soareci-nou
Sursa foto: Facebook

    Invitaţii vor avea un dress-code black and yellow. Muzică va fi rock, jazz, pop şi house.

  Cadoul pentru sărbătorit va fi format dintr-un şoarece de companie alb. 

 

   Distracţia va fi la tot pasul şi nimeni nu se va plictisi. Voi opta pentru fotodivertisment şi astfel oamenii pot socializa într-un mod inedit. Nimănui nu îi place să se plictisească la o petrecere, iar voia bună este esenţială pentru a pleca acasă mulţumit şi bucuros că ai participat la un eveniment care ţi-a lăsat multe amintiri frumoase. Am să aleg PartySnap, o activitate de divertisment bazată pe fotografii realizate în locul de desfăşurare al evenimentului. Nu este o cabină foto, este un sistem cu un display alb de dimensiuni mari, cu touch screen, conectat la un aparat foto şi o imprimantă performantă, pe un suport specific. Între fotografieri este prezent „live view”: invitaţii se văd ca într-o oglindă în display; fiind „open air”, se pot fotografia până la 40 de persoane (poate mai mult), ca fotografie de grup. Aparatul este însoţit în permanență de un operator, dar clienţii sunt cei care folosesc direct caracteristicile PartySnap, fiind similară manevrării telefoanelor mobile cu ecrane tactile.

  Divertismentul face ca petrecerea să se transforme în amintiri de neuitat. Ai lângă tine oameni dragi, prieteni,….şoareci, care îţi vor aduce aminte peste ani că ziua ta de naştere, nu a fost drăguţă, nici măcar frumoasă, ci extraordinară.

 Prietenului meu îi place distracţia, îi place să râdă cu prietenii, să facă glume. Sper totuşi să nu îl crispeze şoarecii. O să va anunţ dacă mai suntem împreună, după ce îi voi da cadoul.

Acest articol a fost scris pentru proba PartySnap – O nouă dimensiune a divertismentului! din cadrul competiției SuperBlog 2016.


Lasă un comentariu